Nieuws

NIEUWSBRIEF LEERLINGEN JUNI 2017

Verwelkoming

Start inschrijvingen
Schrijf snel in!
Aangepaste openingsuren
Belangrijke opmerking

In en rond SAMWD
Proclamatie
Infovergadering graadsovergang

Varia

Verwelkoming

Beste Leerlingen
Beste Ouders

We zijn er bijna…
‘t Is weer voorbij, dat drukke schooljaar. Dat schooljaar dat begon zowat in september…Hmm, “schoenmaker, blijf bij je leest”, zo blijkt alweer. Maar het is wel waar, natuurlijk: De toonmomenten zijn zo-goed-als achter de rug, dus hebben we, raar maar waar, geen evenementen aan te kondigen deze keer. Dat kan maar één ding betekenen: de vakantie staat voor de deur!

 … maar nog niet helemaal!
Maar voordat we iedereen een deugddoende en welverdiende vakantie toewensen, willen we nog twee dingen doen. Eerst en vooral willen we alle leerlingen die de lagere, middelbare of hogere graad met succes beëindigd hebben feliciteren tijdens de proclamatie.
Daarnaast willen we iedereen de kans geven én aanmoedigen om zich zo snel als mogelijk in te schrijven voor het volgende schooljaar! Je ziet, pas als het volgende jaar al een klein beetje gestart is, kan de grote vakantie écht beginnen. Meer (praktische) info vind je hieronder.

Veel leesplezier!
SAMWD

Start inschrijvingen

Je wist het ongetwijfeld al: nu donderdag 15 juni starten de inschrijvingen. Je kan je vanaf 15 juni inschrijven tijdens de openingsuren van het secretariaat, of online via de link op onze website (de link verschijnt op 15 juni).

Ter info: ondertussen zijn alle uurroosters aangepast. Je vindt ze terug op onze website.

Schrijf snel in!

Om zeker te zijn van een plaatsje, schrijf je best zo snel mogelijk opnieuw in. We kunnen niemand een plek verzekeren voordat zijn of haar inschrijving helemaal afgewerkt (lees: betaald) is.
Volg je les in de richting muziek of woord? Maak nu al een afspraak met de leerkracht voor individuele vakken, maar let op: een afspraak met een leerkracht is géén geldige inschrijving. Als iemand anders eerder dan jou inschrijft en betaalt, heeft die persoon wettelijk gezien voorrang op jou. Snel zijn is dus de boodschap.

Aangepaste openingsuren

Vanaf 15 juni tot het einde van het schooljaar geldt een aangepaste uurregeling voor het secretariaat. Kijk op de website voor alle openingsuren: samwddendermonde.be/contact.

Tip: met de pijlen in de blauwe vakjes (links boven in het weekschema) kan je de vorige of de volgende week bekijken

Tijdens de laatste week van het schooljaar zijn we (extra) open op:
maandag (26/6) van 16u tot 20u
dinsdag (27/6) van 13u tot 20u
woensdag (28/6): gesloten
donderdag (29/6) van 13u tot 20u
vrijdag (30/6) van 13u tot 19u

Belangrijke opmerking

In juni kan je om praktische redenen enkel inschrijven op het secretariaat van de hoofdschool (en via de website). Volg je les in Grembergen of Schoonaarde? Kom je inschrijven in Dendermonde of schrijf je in via de website.

In en rond SAMWD

Proclamatie

Op woensdag 28 juni om 19u is iedereen van harte welkom voor de proclamatie. Alle leerlingen die de lagere, middelbare of hogere graad met vrucht beëindigd hebben, worden hier officieel vernoemd en krijgen hun diploma of getuigschrift. Alle anderen zijn uiteraard welkom om te komen supporteren! Afspraak om 19u in CC Belgica!

Infovergadering overgang van lagere naar middelbare graad

Zat je dit jaar in de lagere graad en ga je volgend jaar naar de middelbare graad? Ben jij ook zo benieuwd naar wat er volgend jaar voor jou allemaal verandert? Kom dan (met je ouders) naar het infomoment op woendsag 28 juni om 17:30u in klas 7 in de hoofdschool.

Varia

Momenteel wordt er een affiche ontworpen en gedrukt waarmee we vanaf augustus in héél Dendermonde reclame willen maken voor onze school. Kom ons aanbod ontdekken en schrijf je in, zo luidt de boodschap. Ken jij leuke plaatsen waar onze affiche zeker niet mag ontbreken? Laat het ons weten op samwd@dendermonde.be