Ben je nieuw?

Start bij SAMWD poëtisch avontuur en ontwikkel je vaardigheden afhankelijk van je interesses en eigen doelstellingen.

Loopbaan

Je doorloopt steeds een duidelijk traject. Je leert omgaan met taal, emoties en je op je gemak voelen voor een publiek.

Lessenroosters

Bekijk de uurroosters voor alle trajecten. Deze roosters zijn onder voorbehoud. Kleine wijzigingen zijn daarom steeds mogelijk.

Ons aanbod

Hou je van vertellen, improviseren, toneel spelen, bewegen, expressie en taal? Tijdens de lessen algemene verbale vorming leer je omgaan met taal, emoties en jouw lichaam.

Woordinitiatie

Ben je van nature een grapjas of hou je van gedichtjes voordragen? Dan wordt de afdeling Woord jouw favoriete plek! Een lesmoment van 60 minuten per week.

Algemene verbale vorming

Taal. Hier draait het om. Je kan mensen doen lachen, in de huid van een personage kruipen of prachtige gedichten voordragen. In deze opleiding ontdek je de kracht en de impact van je stem. Zeg maar dat wij het gezegd hebben… Een lesmoment van 60 minuten per week. De groepen worden ingedeeld per leeftijd.

Verteltheater

Theater, drama, toneel… Het podium wordt je habitat! Je kruipt in de huid van verschillende personages en ontdekt welke rollen je het beste liggen. Twee lesmomenten van 60 minuten per week. De groepen worden ingedeeld per leeftijd.

Verbale vorming

Zijn een verzorgde taal en heldere uitspraak voor jou meer dan een noodzakelijk kwaad? Meer nog, wil je er creatief mee aan de slag en op elk moment op je spreekwoordelijke pootjes vallen? Scherp je taalvaardigheid aan met deze opleiding. Naast een uur Algemene Verbale Vorming (AVV) kan je kiezen uit een extra uur verteltheater, welsprekendheid of toneel. Een lesmoment van 120 minuten per week. De groepen worden ingedeeld volgens niveau.

Creatief Schrijven

Zoek je de kracht van taal vooral in het geschreven woord? Kruip dan in je pen en leer literaire teksten schrijven. Alle genres komen aan bod, dus je ontdekt zeker wat jou op het lijf geschreven is! Een lesmoment van 120 minuten per week.

Jouw loopbaan

Moet je nog beginnen of ben je al een tijdje bezig? Ontdek hier hoe jouw traject er uit ziet. Klik op de vakken voor meer info. Kan je al vanalles en weet je niet goed waar in te stappen? Kom bij ons langs, we zoeken het samen uit!

Pril Talent

Lagere graad

Starten vanaf 8 jaar

Starten vanaf 15 jaar

Middelbare graad

Jongeren

Jongeren M1, M2

Volwassenen

Vowassenen starten steeds in middelbare graad Volwassenen M1, M2, M3

Hogere graad

Meer weten over onze opleidingen?

Vraag dan snel onze gratis informatiebrochure aan!