Inschrijven

Iets voor jou? Schrijf je in!
De inschrijvingen voor schooljaar 2017 - 2018 lopen van 15 juni tot 30 september. Bekijk alle praktische info (prijzen...) via de knop hieronder.

Jaarkalender en Vakantiedagen

Ben jij ook zo nieuwsgierig naar wat dit schooljaar allemaal te bieden heeft? Neem dan zeker eens een kijkje in onze jaarkalender! Je zal bijvoorbeeld zien dat de officiële data van de openbare proeven. Zit jij een een afstudeerjaar? Kruis deze data nu al aan in je agenda!
Let op: De kleinere toonmomenten en klasconcerten staan (nog) niet vermeld in deze kalender. Deze toonmomenten vind je terug bij "Activiteiten".
Tip: kom regelmatig eens kijken. Deze jaarkalender wordt telkens aangevuld wanneer er nieuwe evenementen gepland worden.

Veelgestelde vragen

Wat als ik niet naar de les kan komen?

Verwittig ons! Bel of mail naar het secretariaat, dan kunnen wij de leerkracht verwittigen. Vertel ons: welke dag(en) je afwezig bent, voor welke les(sen) en waarom (ziekte, schooluitstap…)

Kan ik in juni inschrijven en in september betalen?

Ja en nee... Je kan in juni inschrijven en pas later betalen, maar je inschrijving is pas geldig op het moment dat wij je betaling ontvangen hebben. Zolang je niet betaald hebt, kan je 'ingehaald' worden door iemand die later dan jou inschrijft, maar eerder betaalt.

Is er les op de eerste zaterdag van een vakantie?

Ja, behalve wanneer die eerste zaterdag een feesdag is (bv Kerstmis). Schoolvakanties beginnen altijd op maandag. Zaterdag is een gewone lesdag in het Deeltijds KunstOnderwijs, net zoals vrijdag een gewone lesdag is in het dagonderwijs.